Temillas

Stockholms län

Information

600316-XXXX är organisationsnummer för företaget Temillas. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Temillas är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Temillas finns i.

Temillas har varit registrerat sedan 2008-10-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Temillas så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-10-23.

Temillas är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Temillas är följande:

Vill ni komma i kontakt med Temillas så kan ni göra det på telefon genom 08-7686053 eller genom brev på följande adress:

Hemtjänstuppdrag, hunduppfödning, hundinackordering, försäljning av hund- och hästrelaterade produkter, diverse försäljning avhundartiklar hundtillbehör, islandshästuthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Temillas och det är Vilborg, Eva Sofi Eriksdotter som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,