Trade Support Sweden

Stockholms län

Information

Trade Support Sweden är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Trade Support Sweden finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trade Support Sweden är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-02.

Trade Support Sweden som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-01-22. Men sedan 2006-11-02 så har Trade Support Sweden varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trade Support Sweden så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7397117.

Vallentuna arbetar för att bolag som Trade Support Sweden ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Trade Support Sweden. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Företaget kommer att utföra handel och varuförmedling inom livsmedel. företaget kommer även att hjälpa andra företag att utveckla sina säljverksamheter. företaget kommer också att vara agentur för varumärken.

Firmatecknare för Trade Support Sweden är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trade Support Sweden och det är följande personer, Knutas, Nils Arne som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Trade Support Sweden är 610302-XXXX.