Tobias fastighet

Stockholms län

Information

610701-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tobias fastighet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tobias fastighet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Tobias fastighet finns i.

Tobias fastighet har varit registrerat sedan 1998-02-19 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tobias fastighet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Tobias fastighet är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Tobias fastighet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tobias fastighet så kan ni göra det på telefon genom 08-51170330 eller genom brev på följande adress:

Förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tobias fastighet och det är Hamarahim, Salah Towfik som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,