Advokat Nicklas Rydberg

Stockholms län

Information

620502-XXXX är organisationsnummer för bolaget Advokat Nicklas Rydberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokat Nicklas Rydberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Advokat Nicklas Rydberg finns i.

Advokat Nicklas Rydberg har varit registrerat sedan 2006-05-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokat Nicklas Rydberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

Advokat Nicklas Rydberg är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Advokat Nicklas Rydberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Advokat Nicklas Rydberg så kan ni göra det på telefon genom 08-41003900 eller genom brev på följande adress:

Advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokat Nicklas Rydberg och det är Rydberg, Nicklas Olle som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,