BÄLLTECH

Stockholms län

Information

621012-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BÄLLTECH. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BÄLLTECH är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som BÄLLTECH finns i.

BÄLLTECH har varit registrerat sedan 2000-05-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BÄLLTECH så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BÄLLTECH är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för BÄLLTECH är följande:

Vill ni komma i kontakt med BÄLLTECH så kan ni göra det på telefon genom 08-51177083 eller genom brev på följande adress:

Montering och service av extrautrustning mm till fordon. Försäljning av viss extrautrustning. Reparationer och service av fordon

Det finns olika personer som har en koppling med BÄLLTECH och det är Jerpdal, Thomas som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,