MPB Bygg & inredning

Stockholms län

Information

621016-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MPB Bygg & inredning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MPB Bygg & inredning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som MPB Bygg & inredning finns i.

MPB Bygg & inredning har varit registrerat sedan 1990-08-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MPB Bygg & inredning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MPB Bygg & inredning är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för MPB Bygg & inredning är följande:

Vill ni komma i kontakt med MPB Bygg & inredning så kan ni göra det på telefon genom 070-6452401 eller genom brev på följande adress:

Byggarbeten, måleriarbeten, inredningsarbeten, plattsättning, trädfällning.

Det finns olika personer som har en koppling med MPB Bygg & inredning och det är Pettersson, Karl Magnus Torbjörn som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,