Firma Birre Krantz

Stockholms län

Information

621231-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Birre Krantz. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Birre Krantz är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Firma Birre Krantz finns i.

Firma Birre Krantz har varit registrerat sedan 1995-09-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Birre Krantz så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-07.

Firma Birre Krantz är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Firma Birre Krantz är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Birre Krantz så kan ni göra det på telefon genom 08-51052128 eller genom brev på följande adress:

Häst och ryttarutbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Birre Krantz och det är Krantz, Birgitta Kristina som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,