Golf-fysik Monica Colling

Stockholms län

Information

Golf-fysik Monica Colling hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Golf-fysik Monica Colling finns. I Vallentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Golf-fysik Monica Colling tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Golf-fysik Monica Colling har haft sedan 2004-08-09. Golf-fysik Monica Colling har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Golf-fysik Monica Colling så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51175763.

Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Golf-fysik Monica Colling har idag 630425-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Golf-fysik Monica Colling

Personlig fys-träning och friskvårdskonsultationer inom golf och övrig idrott. Handel med golf och idrottskläder samt utrustning. Make up och styling samt porträtt och bilder till böcker och tavlor, illustrationerad bild och text inom fys-träning och därmed förenlig verksamhet.

I Golf-fysik Monica Colling så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Colling, Monika som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .