Mimass

Stockholms län

Information

Mimass hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Mimass finns. I Vallentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Mimass tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Mimass har haft sedan 1997-01-01. Mimass har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mimass så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4566841.

Vallentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Mimass har idag 630617-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mimass

Massageterapeutiskt utförande. Olika behandlingsformer såsom muskulering, fongering, myofasdial och triggerpunktsbehandling. Försäljning av hjälpmedel för att hålla kroppen i trim och förebygga onda ryggar och nackar samt därmed förenlig verksamhet.

I Mimass så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ovesen, Miriam Barbro Neta som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .