Slinning musik och gestalt

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och Slinning musik och gestalt är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Slinning musik och gestalt är ett av dem. Statusen för Slinning musik och gestalt är att Bolaget är aktivt.

Slinning musik och gestalt är ett Enskild firma och skapades 2000-10-23. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Slinning musik och gestalt ska trivas.

Slinning musik och gestalt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Verksamhet är kopplat till gestalt-terapeutiskt utövande, musik-utövande och undervisning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Slinning musik och gestalt är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06.

Idag är Slinning musik och gestalt och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Slinning musik och gestalt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51174242.

.

De som är på något sätt har med Slinning musik och gestalt är Slinning, Kari Elise som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Slinning musik och gestalt har 631024-XXXX som sitt organisationsnummer.