Susanna Kriström Häst & Ridutbildning

Stockholms län

Information

Susanna Kriström Häst & Ridutbildning hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Susanna Kriström Häst & Ridutbildning finns. I Vallentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Susanna Kriström Häst & Ridutbildning tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Susanna Kriström Häst & Ridutbildning har haft sedan 1995-01-01. Susanna Kriström Häst & Ridutbildning har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Susanna Kriström Häst & Ridutbildning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51241101.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Susanna Kriström Häst & Ridutbildning har idag 631205-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Susanna Kriström Häst & Ridutbildning

Ridutbildning av häst och ryttare. Köp och försäljning av hästar och hästutrustning. Hästavel och därmed jämförlig verksamhet.

I Susanna Kriström Häst & Ridutbildning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kriström, Susanna Maria som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .