Marlenas Hemservice

Stockholms län

Information

640426-XXXX är organisationsnummer för företaget Marlenas Hemservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marlenas Hemservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Marlenas Hemservice finns i.

Marlenas Hemservice har varit registrerat sedan 2005-09-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marlenas Hemservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-22.

Marlenas Hemservice är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Marlenas Hemservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marlenas Hemservice så kan ni göra det på telefon genom 0735-709252 eller genom brev på följande adress:

Städning, personlig assistent, catering.

Det finns olika personer som har en koppling med Marlenas Hemservice och det är Kadlubowska, Dorota som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,