CONECTOR i Stockholm

Stockholms län

Information

CONECTOR i Stockholm är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som CONECTOR i Stockholm finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

CONECTOR i Stockholm är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-05-28.

CONECTOR i Stockholm som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-02-01. Men sedan 2001-05-28 så har CONECTOR i Stockholm varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CONECTOR i Stockholm så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7616200.

Vallentuna arbetar för att verksamheter som CONECTOR i Stockholm ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för CONECTOR i Stockholm. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Nätverksinstallationer såsom kabeldragning och kabelsanering. Vara behjälplig vid montering av möbler och kontorsinredning. Service av medicinsk utrustning. Snickeri.

Firmatecknare för CONECTOR i Stockholm är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CONECTOR i Stockholm och det är följande personer, Andersson, Leo Krister som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för CONECTOR i Stockholm är 640724-XXXX.