PE-FO'S BYGG OCH SMIDE

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och PE-FO'S BYGG OCH SMIDE är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PE-FO'S BYGG OCH SMIDE är ett av dem. Statusen för PE-FO'S BYGG OCH SMIDE är att Bolaget är aktivt.

PE-FO'S BYGG OCH SMIDE är ett Enskild firma och skapades 1993-05-24. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PE-FO'S BYGG OCH SMIDE ska trivas.

PE-FO'S BYGG OCH SMIDE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Vallentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Trä och smide inim byggbranschen samt mur och plattsättning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PE-FO'S BYGG OCH SMIDE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är PE-FO'S BYGG OCH SMIDE och det finns flera verksamheter som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med PE-FO'S BYGG OCH SMIDE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-846863.

.

De som är på något sätt har med PE-FO'S BYGG OCH SMIDE är Forsell, Sören Peter som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PE-FO'S BYGG OCH SMIDE har 670113-XXXX som sitt organisationsnummer.