Bäckius Allservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och Bäckius Allservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bäckius Allservice är ett av dem. Statusen för Bäckius Allservice är att Bolaget är aktivt.

Bäckius Allservice är ett Enskild firma och skapades 1996-12-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bäckius Allservice ska trivas.

Bäckius Allservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Vallentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Plåt och billackering, bilreparationer, måleri, snickeri, vvs, mark- och anläggning och markisarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bäckius Allservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är Bäckius Allservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Bäckius Allservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51179014.

.

De som är på något sätt har med Bäckius Allservice är Bäckius, Thomas Peter Håkan som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bäckius Allservice har 670313-XXXX som sitt organisationsnummer.