M. SMITH GALOPP

Stockholms län

Information

671207-XXXX är organisationsnummer för företaget M. SMITH GALOPP. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M. SMITH GALOPP är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som M. SMITH GALOPP finns i.

M. SMITH GALOPP har varit registrerat sedan 1991-01-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M. SMITH GALOPP så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

M. SMITH GALOPP är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för M. SMITH GALOPP är följande:

Vill ni komma i kontakt med M. SMITH GALOPP så kan ni göra det på telefon genom 08-7565255 eller genom brev på följande adress:

Galoppsportsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med M. SMITH GALOPP och det är Smith, Britt Carin Madeleine som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,