Brenton Bate Utveckling

Stockholms län

Information

Brenton Bate Utveckling är ett företag som finns i Vallentuna. I Brenton Bate Utveckling finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bate, Brenton som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brenton Bate Utveckling så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Brenton Bate Utveckling på telefon 08-51236002.

Kick-off, konferensplanering, catering, grupp-utveckling, personlig utveckling handel och försäljning av vildmarks- utrustning. Undervisning, ledarskapsutveckling, restaurang- verksamhet.

Idag är Brenton Bate Utveckling av bolagstypen Enskild firma.

Brenton Bate Utveckling är ett av många företag som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Brenton Bate Utveckling innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Brenton Bate Utveckling är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brenton Bate Utveckling så är det följande:

Brenton Bate Utveckling har 680403-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.