Stängselboda All Service

Stockholms län

Information

691002-XXXX är organisationsnummer för företaget Stängselboda All Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stängselboda All Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Stängselboda All Service finns i.

Stängselboda All Service har varit registrerat sedan 2001-11-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stängselboda All Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-26.

Stängselboda All Service är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Stängselboda All Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stängselboda All Service så kan ni göra det på telefon genom 070-4645472 eller genom brev på följande adress:

MC reparationer Rörmokeri Bygg Personal uthyrning Stängsel montering & försäljning Import Markplanering Flytt

Det finns olika personer som har en koppling med Stängselboda All Service och det är Karlsson, Karl Jörgen som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,