Dog Pack

Stockholms län

Information

700101-XXXX är organisationsnummer för bolaget Dog Pack. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dog Pack är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Dog Pack finns i.

Dog Pack har varit registrerat sedan 1995-04-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dog Pack så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-22.

Dog Pack är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Dog Pack är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dog Pack så kan ni göra det på telefon genom 070-6177303 eller genom brev på följande adress:

Kursverksamhet för hundägare, privat och i grupp. kursmaterial till hundkurser. testledning av mentalbeskrivningar på hund.

Det finns olika personer som har en koppling med Dog Pack och det är Hagberg, Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,