Kårsta bilvård

Stockholms län

Information

700209-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kårsta bilvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kårsta bilvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Kårsta bilvård finns i.

Kårsta bilvård har varit registrerat sedan 2006-06-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kårsta bilvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-22.

Kårsta bilvård är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Kårsta bilvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kårsta bilvård så kan ni göra det på telefon genom 070-3065396 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad med rekonditionering och däckservice samt utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Kårsta bilvård och det är Åkerberg, John Kenny som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,