Niclas Jansson Datakonsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och Niclas Jansson Datakonsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Niclas Jansson Datakonsult är ett av dem. Statusen för Niclas Jansson Datakonsult är att Bolaget är aktivt.

Niclas Jansson Datakonsult är ett Enskild firma och skapades 2001-02-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Niclas Jansson Datakonsult ska trivas.

Niclas Jansson Datakonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultation inom informationsteknikområdet med inriktning mot infrastruktur, säkerhet, integration och PC-teknik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Niclas Jansson Datakonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16.

Idag är Niclas Jansson Datakonsult och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Niclas Jansson Datakonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51170036.

.

De som är på något sätt har med Niclas Jansson Datakonsult är Jansson, Lars Niclas som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Niclas Jansson Datakonsult har 700606-XXXX som sitt organisationsnummer.