Mackenzie International

Stockholms län

Information

Mackenzie International hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Mackenzie International finns. I Vallentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Mackenzie International tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mackenzie International har haft sedan 2003-01-18. Mackenzie International har funnits sedan och 2003-01-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mackenzie International så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6489269.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Mackenzie International har idag 711012-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mackenzie International

Konsultation av företagsekonomi, marknadsföring och IT. Verksamheten erbjuder tjänster som IT-ledning, projektledning, drift av IT-miljö, E-handel, Web-baser, ad marknadsföring och hårdvara. Förser kunder med allt från Total System lösningar till diverse tillbehör.

I Mackenzie International så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mackenzie, Robert James som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .