Bostadsrättsföreningen Enebacken

Stockholms län

Information

Bostadsrättsföreningen Enebacken är en verksamhet som finns i Vallentuna. I Bostadsrättsföreningen Enebacken finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gramer, Bengt Ulf som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Stefan Nils som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Zandra Marie som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanson, Per Martin som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson Lundroth, Lars Mikael som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Bramstång, Nina Cecilia Elise som är född 1974 och har titeln SuppleantEjremyr, Christian Johan som är född 1986 och har titeln Suppleant, Karlsson, Erik Hjalmar som är född 1932 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Enebacken så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Enebacken på telefon 08-51171380.

Att efter förvärvande av egendom inom Rickeby 1:49 m.fl. i Vallentuna kommun förvalta nämnda egendom samt att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjande- rätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Enebacken av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Enebacken är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Enebacken innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Enebacken är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Enebacken så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Gramer, Bengt Ulf

Bostadsrättsföreningen Enebacken har 716000-0175 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.