Föräldrakooperativet Lindholmen Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva föräldrakooperativ daghemsverksamhet för medlemmarnas barn, i anslutning till daghemmet "Tripp Trapp Trull" i Vallentuna kommun. Verksamheten skall bedrivas i enlighet med de krav som kommunen i varje tid uppställer för att ge såväl kommunalt som statligt bidrag. Föreningen kommer att erbjuda både hel- som deltids daghemsplatser med enhetstaxa. För verksamheten skall föreningen anställa personal. Daghemmets föreståndare skall i anställningsvillkor och tjänstebeskrivning ges uppdraget att ansvara för och leda denna verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föräldrakooperativet Lindholmen Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Vallentuna så är Föräldrakooperativet Lindholmen Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1993-06-22 så skapades Föräldrakooperativet Lindholmen Ekonomisk förening och företaget är har ej F-skattsedel.

716405-7189 är organisationsnummret för företaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Föräldrakooperativet Lindholmen Ekonomisk förening och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Föräldrakooperativet Lindholmen Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 08-51240160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Lindroth, Ann Elisabeth -Petersson, Peter Kristoffer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föräldrakooperativet Lindholmen Ekonomisk förening är Björk, Annika Marina Helena som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Linda Malin Theresé som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedrén, Jenny Ulrika som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Ann Elisabeth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Peter Kristoffer som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, .