Bostadsrättsföreningen Grönlund

Stockholms län

Information

Att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Grönlund vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Vallentuna så är Bostadsrättsföreningen Grönlund en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1987-07-31 så skapades Bostadsrättsföreningen Grönlund och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716409-9496 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vallentuna.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Grönlund och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Grönlund så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Grönlund är Björklund, Tommy Eddie som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Castvall, Per Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Heiskanen, Jussipekka som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Karl Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Evans, David Gwynne som är född 1960 och har titeln SuppleantNjie, Momodou Dodou som är född 1945 och har titeln Suppleant, .