Stockholms djurtjänst

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och Stockholms djurtjänst är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stockholms djurtjänst är ett av dem. Statusen för Stockholms djurtjänst är att Bolaget är aktivt.

Stockholms djurtjänst är ett Enskild firma och skapades 2007-10-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stockholms djurtjänst ska trivas.

Stockholms djurtjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-01. I Vallentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Kommer att bedriva uthyrning av djur och rekvisita till företag och privatpersoner. Jag kommer även att agera konsult i djurbursbyggnationer samt på kundens begäran även bygga upp önskad djuranläggning. Ska även hjälpa till med sanering av vissa skadedjur. En viss handel med djur kommer att ingå i verksamheten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stockholms djurtjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-01.

Idag är Stockholms djurtjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Stockholms djurtjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Stockholms djurtjänst är Brehammar, Jonas Andreas som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stockholms djurtjänst har 720530-XXXX som sitt organisationsnummer.