Pusselbiten Personalkraft

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och Pusselbiten Personalkraft är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Pusselbiten Personalkraft är ett av dem. Statusen för Pusselbiten Personalkraft är att Bolaget är aktivt.

Pusselbiten Personalkraft är ett Enskild firma och skapades 2002-05-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Pusselbiten Personalkraft ska trivas.

Pusselbiten Personalkraft är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Personaluthyrning inom de flesta branscher - snickeri, data och plåtslageri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pusselbiten Personalkraft är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02.

Idag är Pusselbiten Personalkraft och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Pusselbiten Personalkraft så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Pusselbiten Personalkraft är Eklund, Magnus Göran som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Pusselbiten Personalkraft har 720714-XXXX som sitt organisationsnummer.