Kevlar - bulletproof design

Stockholms län

Information

721116-XXXX är organisationsnummer för företaget Kevlar - bulletproof design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kevlar - bulletproof design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Kevlar - bulletproof design finns i.

Kevlar - bulletproof design har varit registrerat sedan 2006-09-15 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kevlar - bulletproof design så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kevlar - bulletproof design är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Kevlar - bulletproof design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kevlar - bulletproof design så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Grafisk formgivning och service, Reklambyråverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Kevlar - bulletproof design och det är Lundberg, Richard Istvan som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,