Ahlstedts Universalträdgårdar

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och Ahlstedts Universalträdgårdar är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ahlstedts Universalträdgårdar är ett av dem. Statusen för Ahlstedts Universalträdgårdar är att Bolaget är aktivt.

Ahlstedts Universalträdgårdar är ett Enskild firma och skapades 2003-05-06. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ahlstedts Universalträdgårdar ska trivas.

Ahlstedts Universalträdgårdar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24. I Vallentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Trädgårdsanläggning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ahlstedts Universalträdgårdar är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24.

Idag är Ahlstedts Universalträdgårdar och det finns flera verksamheter som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Ahlstedts Universalträdgårdar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51177361.

.

De som är på något sätt har med Ahlstedts Universalträdgårdar är Ahlstedt, Jerry Knut Kristian som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ahlstedts Universalträdgårdar har 721226-XXXX som sitt organisationsnummer.