Marias Frisörstudio

Stockholms län

Information

Marias Frisörstudio hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Marias Frisörstudio finns. I Vallentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Marias Frisörstudio tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Marias Frisörstudio har haft sedan 1997-01-01. Marias Frisörstudio har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Marias Frisörstudio så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51174505.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Marias Frisörstudio har idag 730208-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Marias Frisörstudio

Dam- och herrfrisör.

I Marias Frisörstudio så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmqvist, Anna Maria Helena som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .