Many-core

Stockholms län

Information

Many-core hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Many-core finns. I Vallentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Many-core tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Many-core har haft sedan 2003-08-04. Many-core har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Many-core så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0704-402180.

Vallentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Many-core har idag 730219-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Many-core

Databehandlingverksamhet. Naturvetenskaplig och teknisk forskning och utveckling. Redovisning och bokföring, revision och skatterådgivning Utbildning. Teknisk provning och analys. Import,export Försäljning av datatjänster och utrustning.

I Many-core så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Covaci, Tiberiu George som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .