D.E.S. David Emilsson Skapare

Stockholms län

Information

I Vallentuna finns det ett Enskild firma som heter D.E.S. David Emilsson Skapare. Det finns flera bolag som liknar D.E.S. David Emilsson Skapare i Stockholms län. Vallentuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

D.E.S. David Emilsson Skapare är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-12-15 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1994-01-03 så har D.E.S. David Emilsson Skapare varit registrerat och sedan 2005-12-15 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är D.E.S. David Emilsson Skapare och det finns fler bolag som är det i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med D.E.S. David Emilsson Skapare så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med D.E.S. David Emilsson Skapare så kan ni göra det på 070-7652965.

Design, formgivning, inredning, tillverkning och försäljning av möbler, heminredning, fordon, skulpturer, smycken, kläder och klockor.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Emilsson, Karl David som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

D.E.S. David Emilsson Skapare har 731111-XXXX som sitt organisationsnummer.