RiHå's Parkettservice

Stockholms län

Information

RiHå's Parkettservice är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som RiHå's Parkettservice finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

RiHå's Parkettservice är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

RiHå's Parkettservice som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-03-25. Men sedan 1999-01-01 så har RiHå's Parkettservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RiHå's Parkettservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51175419.

Vallentuna arbetar för att verksamheter som RiHå's Parkettservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för RiHå's Parkettservice. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Golvläggning, parkettläggning, läggning av trägolv, slipning, lackning, rengörring och oljning av trägolv. Div snickerier, försäljning av golvmaterial och kakelarbete.

Firmatecknare för RiHå's Parkettservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RiHå's Parkettservice och det är följande personer, Hårdstam, Sven Rickard som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för RiHå's Parkettservice är 741026-XXXX.