Wallner Solutions

Stockholms län

Information

I Vallentuna finns det ett Enskild firma som heter Wallner Solutions. Det finns flera företag som liknar Wallner Solutions i Stockholms län. Vallentuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Wallner Solutions är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-03-26 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-01-31 så har Wallner Solutions varit registrerat och sedan 2009-06-04 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Wallner Solutions och det finns fler företag som är det i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Wallner Solutions så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Wallner Solutions så kan ni göra det på 08-51178900.

Pilotverksamhet, administrativa tjänster gentemot luftfartsmyndigheter. Utbildning, journalistik, inklusive fotografering på frilansbasis. Konsultverksamhet inom energi- informations- och telecomsektorn. Företagsstrategi och bolagseffektivisering.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Wallner, Lars Karl Magnus som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Wallner Solutions har 750206-XXXX som sitt organisationsnummer.