Marcus Lewin Puts och Mur

Stockholms län

Information

750502-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Marcus Lewin Puts och Mur. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marcus Lewin Puts och Mur är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Marcus Lewin Puts och Mur finns i.

Marcus Lewin Puts och Mur har varit registrerat sedan 1998-09-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marcus Lewin Puts och Mur så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Marcus Lewin Puts och Mur är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Marcus Lewin Puts och Mur är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marcus Lewin Puts och Mur så kan ni göra det på telefon genom 08-7301111 eller genom brev på följande adress:

Ny byggnation och renovering av mur, puts och kakelarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Marcus Lewin Puts och Mur och det är Levin, Nils Gustaf Marcus som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,