Procedure Computer Consulting Fogelin

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och Procedure Computer Consulting Fogelin är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Procedure Computer Consulting Fogelin är ett av dem. Statusen för Procedure Computer Consulting Fogelin är att Bolaget är aktivt.

Procedure Computer Consulting Fogelin är ett Enskild firma och skapades 2003-11-20. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Procedure Computer Consulting Fogelin ska trivas.

Procedure Computer Consulting Fogelin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Datakonsult med inriktning på drift och utbildning, programvaruutveckling. Försäljning av datorer och tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Procedure Computer Consulting Fogelin är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-04.

Idag är Procedure Computer Consulting Fogelin och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Procedure Computer Consulting Fogelin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51170384.

.

De som är på något sätt har med Procedure Computer Consulting Fogelin är Fogelin, Carl-Anders Markus som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Procedure Computer Consulting Fogelin har 761116-XXXX som sitt organisationsnummer.