Vallentuna Montessori Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Vallentuna och Vallentuna Montessori Ekonomisk förening är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Vallentuna Montessori Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Vallentuna Montessori Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Vallentuna Montessori Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1993-11-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vallentuna Montessori Ekonomisk förening ska trivas.

Vallentuna Montessori Ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva föräldrakooperativ förskola.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vallentuna Montessori Ekonomisk förening inte är momsregistrerat.

Idag är Vallentuna Montessori Ekonomisk förening och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Vallentuna Montessori Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51176577.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Anna Sofia -Milovan Böthun, Marie Gabriella.

De som är på något sätt har med Vallentuna Montessori Ekonomisk förening är Ahnström Dahlberg, Anna Elisabeth som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Almén, Anna Helena som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Carl Fredrik Ivar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Grip, Minal Katarina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jagestrand, Anna Maria Helena som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Sofia som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamotLinde, Karl Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Milovan Böthun, Marie Gabriella som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Erica Marie som är född 1964 och har titeln SuppleantMagnusson, Jennie Anna som är född 1974 och har titeln SuppleantSvensson, Håkan Nicklas som är född 1971 och har titeln Suppleant.

Vallentuna Montessori Ekonomisk förening har 769600-0418 som sitt organisationsnummer.