Kragsta Logistic Premises ek. för.

Stockholms län

Information

Kragsta Logistic Premises ek. för. är ett bolag som finns i Vallentuna. I Kragsta Logistic Premises ek. för. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomberg, Elin Maria som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Joel Mats Erik som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Mats Ove som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kragsta Logistic Premises ek. för. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kragsta Logistic Premises ek. för. på telefon .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla och utveckla förutsättningar för transport-, lagrings-, distributions- och andra logistikfunktioner. Vidare har föreningen till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att produktutveckla, systemintegrera samt utveckla handel med innovationer, patenträtter, licensrätter och projektandelar samt liknande.

Idag är Kragsta Logistic Premises ek. för. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Kragsta Logistic Premises ek. för. är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kragsta Logistic Premises ek. för. innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-31 och Kragsta Logistic Premises ek. för. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kragsta Logistic Premises ek. för. så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Mats Blomberg.

Kragsta Logistic Premises ek. för. har 769610-2727 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.