Centrumföreningen i Vallentuna ek. för.

Stockholms län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Vallentuna och Centrumföreningen i Vallentuna ek. för. är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Centrumföreningen i Vallentuna ek. för. är ett av dem. Statusen för Centrumföreningen i Vallentuna ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Centrumföreningen i Vallentuna ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 2005-02-03. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Centrumföreningen i Vallentuna ek. för. ska trivas.

I Vallentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att marknadsföra Vallentuna Centrum.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Centrumföreningen i Vallentuna ek. för. är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är Centrumföreningen i Vallentuna ek. för. och det finns flera verksamheter som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Centrumföreningen i Vallentuna ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5658170.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Thorin, Eva Kristina i förening med en av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Centrumföreningen i Vallentuna ek. för. är Andreasson, Cecilia Eva Christina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bekil, Jaan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerland, Hedda Charlotta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillenfjärd, Arne Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Stefan Christer som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Karl Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotThorin, Eva Kristina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Askfors, Gustav Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Thimrén Karlsson, Yvonne Lili som är född 1959 och har titeln Suppleant.

Centrumföreningen i Vallentuna ek. för. har 769612-0810 som sitt organisationsnummer.