MX Indoor Vallentuna Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

769614-8530 är organisationsnummer för verksamheten MX Indoor Vallentuna Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MX Indoor Vallentuna Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Vallentuna som är den kommunen som MX Indoor Vallentuna Ekonomisk förening finns i.

MX Indoor Vallentuna Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2006-07-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MX Indoor Vallentuna Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MX Indoor Vallentuna Ekonomisk förening är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för MX Indoor Vallentuna Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med MX Indoor Vallentuna Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Wiggeby 7, 186 94, Vallentuna

Mx indoor Vallentuna har som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att, bedriva uthyrning av träningstider för att köra motocross inomhus, försäljning i cafeteria, sälja nya samt begagnade kläder, tillbehör, nya och begagnade motorcyklar, hyra ut motorcyklar samt utrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med MX Indoor Vallentuna Ekonomisk förening och det är Bäck, Camilla Eva Sofia som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäck, Erik Torbjörn som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Österberg, Sven Ingvar Vilhelm som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,