Vin & Pralin Maja Berthas

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och Vin & Pralin Maja Berthas är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Vin & Pralin Maja Berthas är ett av dem. Statusen för Vin & Pralin Maja Berthas är att Bolaget är aktivt.

Vin & Pralin Maja Berthas är ett Enskild firma och skapades 2001-12-05. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vin & Pralin Maja Berthas ska trivas.

Vin & Pralin Maja Berthas är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-11. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med choklad, mat och litteratur i dessa ämnen. Konsultation gällande choklad, mat, dryck, cigarr. Provningsverksamhet. Journalistik. Matlagningskurser. Marknadsföring av Sydafrika. Provningar, utbildning, journalistik, arrangemang av mässor. Arrangemang av resor kring dryck och mat, provningar och utbildning. Handel av mat och dryck samt böcker och information. Varumottagare av alkohol.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vin & Pralin Maja Berthas är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-11.

Idag är Vin & Pralin Maja Berthas och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Vin & Pralin Maja Berthas så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Vin & Pralin Maja Berthas är Berthas Havervall, Maja Kristina som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vin & Pralin Maja Berthas har 770321-XXXX som sitt organisationsnummer.