Fogelsunda Western Store

Stockholms län

Information

791211-XXXX är organisationsnummer för företaget Fogelsunda Western Store. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fogelsunda Western Store är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Fogelsunda Western Store finns i.

Fogelsunda Western Store har varit registrerat sedan 2002-05-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fogelsunda Western Store så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fogelsunda Western Store är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Fogelsunda Western Store är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fogelsunda Western Store så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning och uthyrning av hästutrustning, massage, ID-kontroll, träning och utbildning, försäljning av hästfoder.

Det finns olika personer som har en koppling med Fogelsunda Western Store och det är Stigbehrt Kajle, Emelie Anna B som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,