UltimateWave

Stockholms län

Information

870801-XXXX är organisationsnummer för verksamheten UltimateWave. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UltimateWave är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som UltimateWave finns i.

UltimateWave har varit registrerat sedan 2006-10-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för UltimateWave så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

UltimateWave är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för UltimateWave är följande:

Vill ni komma i kontakt med UltimateWave så kan ni göra det på telefon genom 073-9676082 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av hemsidor.

Det finns olika personer som har en koppling med UltimateWave och det är Tuvesson, Joakim Peter som är född 1987 och har titeln Innehavare av enskild firma,