ULLGRENS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

ULLGRENS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där ULLGRENS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG finns. I Vallentuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. ULLGRENS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. ULLGRENS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ULLGRENS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Karlbergsv. 73, 186 42, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51171503.

Vallentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

ULLGRENS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG har idag 916509-4138 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för ULLGRENS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG

Odling och handel med grönsaker och blommor. Handel med tillbehör till grönsaker och blommor.

I ULLGRENS HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är ULLGREN, HANS SAMMY som är född 1950 och har titeln Bolagsman, ULLGREN, ULF JIMMY som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .