LÅNGHUNDRALEDENS SJÖRESOR HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vallentuna och LÅNGHUNDRALEDENS SJÖRESOR HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och LÅNGHUNDRALEDENS SJÖRESOR HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för LÅNGHUNDRALEDENS SJÖRESOR HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

LÅNGHUNDRALEDENS SJÖRESOR HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1988-09-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som LÅNGHUNDRALEDENS SJÖRESOR HANDELSBOLAG ska trivas.

LÅNGHUNDRALEDENS SJÖRESOR HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-10. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sjöturer- sightseeing och förevisning av kultur- föremål

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LÅNGHUNDRALEDENS SJÖRESOR HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-10.

Idag är LÅNGHUNDRALEDENS SJÖRESOR HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med LÅNGHUNDRALEDENS SJÖRESOR HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51241610.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med LÅNGHUNDRALEDENS SJÖRESOR HANDELSBOLAG är Pettersson, Claes Thomas som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Rosenlund, Margaretha Elisabeth som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

LÅNGHUNDRALEDENS SJÖRESOR HANDELSBOLAG har 916607-3461 som sitt organisationsnummer.