SAHLSTRÖMS MODEAGENTURER HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

SAHLSTRÖMS MODEAGENTURER HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som SAHLSTRÖMS MODEAGENTURER HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SAHLSTRÖMS MODEAGENTURER HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

SAHLSTRÖMS MODEAGENTURER HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1986-11-24. Men sedan 1987-01-01 så har SAHLSTRÖMS MODEAGENTURER HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tulpanv. 26, 186 94, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SAHLSTRÖMS MODEAGENTURER HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7441140.

Vallentuna arbetar för att verksamheter som SAHLSTRÖMS MODEAGENTURER HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för SAHLSTRÖMS MODEAGENTURER HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Varuförmedling av konfektion

Firmatecknare för SAHLSTRÖMS MODEAGENTURER HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas ensam av -Sahlström, Hans Hugo.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SAHLSTRÖMS MODEAGENTURER HANDELSBOLAG och det är följande personer, Sahlström, Hans Hugo som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Sahlström, Margot Leni som är född 1950 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för SAHLSTRÖMS MODEAGENTURER HANDELSBOLAG är 916613-0469.