VALLENTUNA SJUKGYMNAST-KONSULT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Kursverksamhet inom sjukgymnastik och försäljning av utrustning för sjukgymnastisk verksamhet samt handel med värdepapper

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VALLENTUNA SJUKGYMNAST-KONSULT HANDELSBOLAG vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Vallentuna så är VALLENTUNA SJUKGYMNAST-KONSULT HANDELSBOLAG en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1986-12-19 så skapades VALLENTUNA SJUKGYMNAST-KONSULT HANDELSBOLAG och verksamheten är har F-skattsedel VALLENTUNA SJUKGYMNAST-KONSULT HANDELSBOLAG har haft det sedan 1994-01-01.

916613-3950 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vallentuna.

Just nu är VALLENTUNA SJUKGYMNAST-KONSULT HANDELSBOLAG och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med VALLENTUNA SJUKGYMNAST-KONSULT HANDELSBOLAG så går det att nå dem via telefon på 08-51178526 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Följande personer är på något sätt aktiva inom VALLENTUNA SJUKGYMNAST-KONSULT HANDELSBOLAG är Törner, Conny Einar som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Törner, Inger Margareta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .