HANDELSBOLAGET M A BIRGANDER

Stockholms län

Information

HANDELSBOLAGET M A BIRGANDER hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där HANDELSBOLAGET M A BIRGANDER finns. I Vallentuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. HANDELSBOLAGET M A BIRGANDER tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket HANDELSBOLAGET M A BIRGANDER har haft sedan 2007-07-30. HANDELSBOLAGET M A BIRGANDER har funnits sedan .

Vill ni skicka post till HANDELSBOLAGET M A BIRGANDER så kan ni göra det genom att skicka er post till Husa Gård, 186 97, Brottby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51241523.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

HANDELSBOLAGET M A BIRGANDER har idag 916613-7340 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för HANDELSBOLAGET M A BIRGANDER

Vårdhem

I HANDELSBOLAGET M A BIRGANDER så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är BIRGANDER, ANNA MARIA som är född 1968 och har titeln Bolagsman, BIRGANDER, MARIA ELISABET GUNILLA som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .