S LÄGDÉN BYGGSERVICE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vallentuna och S LÄGDÉN BYGGSERVICE HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och S LÄGDÉN BYGGSERVICE HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för S LÄGDÉN BYGGSERVICE HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

S LÄGDÉN BYGGSERVICE HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1988-11-17. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som S LÄGDÉN BYGGSERVICE HANDELSBOLAG ska trivas.

S LÄGDÉN BYGGSERVICE HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S LÄGDÉN BYGGSERVICE HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är S LÄGDÉN BYGGSERVICE HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med S LÄGDÉN BYGGSERVICE HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51177559.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med S LÄGDÉN BYGGSERVICE HANDELSBOLAG är LÄGDÉN, GERD MONIKA som är född 1945 och har titeln Bolagsman, LÄGDÉN, STIG YNGVE som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

S LÄGDÉN BYGGSERVICE HANDELSBOLAG har 916624-1522 som sitt organisationsnummer.