ADEBJÖRK - BORGSTRÖM ERGOKONSULT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

ADEBJÖRK - BORGSTRÖM ERGOKONSULT HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där ADEBJÖRK - BORGSTRÖM ERGOKONSULT HANDELSBOLAG finns. I Vallentuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. ADEBJÖRK - BORGSTRÖM ERGOKONSULT HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket ADEBJÖRK - BORGSTRÖM ERGOKONSULT HANDELSBOLAG har haft sedan 1995-01-01. ADEBJÖRK - BORGSTRÖM ERGOKONSULT HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ADEBJÖRK - BORGSTRÖM ERGOKONSULT HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Gläntastigen 61, 186 53, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7135196.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

ADEBJÖRK - BORGSTRÖM ERGOKONSULT HANDELSBOLAG har idag 916624-3353 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för ADEBJÖRK - BORGSTRÖM ERGOKONSULT HANDELSBOLAG

Konsultationer och rådgivning inom friskvård, hälsovård och förebyggande vård samt försäljning av kläder, skor och annan utrustning i anslutning till detta samt därmed förenlig verksamhet

I ADEBJÖRK - BORGSTRÖM ERGOKONSULT HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Adebjörk, Kerstin Helena som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Borgström, Ruben Carl Fredrik som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .